PISTONLU KOMPRESöR TAMIRI - AN OVERVIEW

Pistonlu Kompresör Tamiri - An Overview

Pistonlu Kompresör Tamiri - An Overview

Blog Article

Filo hava kurutucuları, kullandığı gaz ile maksimum ısıl absorbsiyon sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Kolay kullanım, kolay bakım işlemleri nedeniyle tercih sebebidir.

Cihazın ani durdurmalar sırasında hava emiş filtrelerinden yağ gelmesi gibi arızalar yer almaktadır.

Alkom Kompresör firması, İstanbul’da pistonlu kompresör tamiri konusunda uzmanlaşmış bir servis sağlayıcıdır ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Ürünlerde etkili bir soğutma sisteminin olmayışı ya da yeterli soğutma yapamaması gibi durumlar, makinenin içerisindeki sibopların ısınma riskini artırır.

Filtreler: Hava ve yağ filtrelerinin durumu kontrol edilmeli; gerekirse temizlenmeli veya değiştirilmelidir.

Yağsız kompresör türlerinde, kompresyon alanında yağa ihtiyaç duyulmamasının nedeni ise mekanizmanın, yağsız olarak havayı sıkıştırma potansiyeline sahip olmasıdır.

Motorlu iş makinelerinin iç akışını saran korozyon oluşumu ise diğer bağlantı parçalarının işlevini yitirmesine neden olarak hasarın boyutunu artworkıracağı için kompresör tamiri gerektiren faktörler arasında yer alır.

Su paslanma ve kirlenme riski doğurduğundan, prosese gitmeden önce hava soğutularak, bu nem sistemden dışarı atılmalıdır.

Artık desteklemediğimiz bir tarayıcıyı kullanıyorsunuz. Internet sitemizi ziyaret etmeye devam etmek için lütfen aşağıdaki desteklenen tarayıcılardan birini seçin.

This Web page is employing a safety support to guard alone from online attacks. The motion you just executed induced the security Alternative. There are lots of steps that would induce this block together with submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed info.

Emme ve basma basıncında veya debi miktarında herhangi bir değişiklik gözükürse, bu durum buraya tıklayın işletmede İnternet sitesi bir hata olduğunun da işareti olabilmektedir. Kompresörün çalışma durumu aynı devam etse bile basılan gaz sıcaklığında artış ya da emme basma subaplarında farklılık gözükebilir. Böyle durumlarda elle kontrol edilerek arıza tespit edilebilir. Kompresörlerde yağlama yağı fifty ile sixty five derece olmalıdır. Sıcaklık bu derecelerin dışına çıktığında soğutucu iyi çalışmakta ya da yağ pompası yeterli düzeni sağlayamamaktadır. Basınç, sıcaklık ve debi değişimleri sorun olarak ele alınıp çözümlenme gerektirebilir. Gerekli tedbirler alınmalı ve kontrol edilerek çözülmelidir. Örneğin yağlama basıncı düşmüşse filtre tıkanmış olabilir ya da yatakların aşınması yağ basıncının düşmesine neden olabilir. Yağlama borularının giriş noktalarında bulunan valfler tıkanabilir. Silindir buraya tıklayın soğutma suyu sıcaklığında gözlenen değişikliklerde soğutma suyu sistemi kontrol edilmelidir. Kompresörde sıkıştırma oranı artarsa basma gazı sıcaklığı da artmaktadır.

Arızanın kaynağı belirlendikten sonra, gerekli onarım işlemleri titizlikle gerçekleştirilir. Bu işlemler arasında yedek parça değişimi, aşınmış veya hasar görmüş bileşenlerin onarımı veya değiştirilmesi ve sistem performansını iyileştirmek için gerekli ayarlamalar yer alabilir.

Ayrıca vidalı kompresör bakımı ve tamiri sırasında İnternet sitesi parça değişimine karar verildiğinde, orijinal yedek parçaların tercih edilmesi vidalı kompresör arızaları oluşmasının önüne geçer. Contemporary teknolojiyle yapılandırılan donanımları ve yüksek performans özellikleri dikkate alındığında etkili bir dizayn sergileyen vidalı kompresörlerin az yer kaplaması, bare minimum düzeyde titreşim burada oluşturması, kayış kasnağı ihtiyaç olmadan tahrik sistemine bağlanması gibi artıları sayesinde işinizden maksimum verimlilik alma olanağınız çoğalır.

Bu sorun, genellikle conta veya sızdırmazlık elemanlarının aşınması, gevşemiş bağlantılar veya hatalı montajdan kaynaklanır. Düzenli bakım ve kontroller bu tür sızıntıların erken tespit edilmesini sağlar.

Cihazın ani durdurmalar sırasında hava emiş filtrelerinden yağ gelmesi gibi arızalar yer almaktadır. Kompresör servisleri tarafından yapılacak olan teknik analiz ve ölçümler sonrası arızaya sebep olan unsurlar belirlenmekte, parça değişimleri yapılarak cihazın tamiri gerçekleşmektedir.

Report this page